2016-06-17 01:01:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A pénz miatt aggódik

Napi horoszkóp június 17-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Jól érzi, hogy a munkájában, a hivatásában megértek a régóta esedékes változások. Ez persze azt is jelenti, hogy önnek új kihívásokkal kell szembenéznie. A mai nap alkalmas arra, hogy végiggondolja, milyen irányban szeretné képezni magát!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az önálló kezdeményezések a mai napon nem sok sikerrel járnak, jobb, ha a rutinmunkákkal foglalkozik! Este nehezen tud kikapcsolni, folyton a problémák körül járnak a gondolatai. Jót tenne önnek, ha szórakozna egy kicsit a barátai társaságában!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jobb lenne, ha odafigyelne a partnerére, és igyekezne romantikus programokat szervezni. Az utóbbi időben kicsit eltávolodtak egymástól – ideje lenne változtatni ezen! Kerüljék ma a nagy társaságot, inkább legyenek kettesben!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Skorpió jegyében álló Hold bizonytalanná és érzékennyé teszi. Ne generáljon feleslegesen konfliktusokat, mert most rosszul jöhet ki a dologból. Elképzelhető, hogy a végén még önnek kell bocsánatot kérnie...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Érzelmileg kissé össze lehet zavarodva. Ellentmondásos érzelmek gyötrik, nem tudja, hogy mitévő legyen, merre lépjen. Ez a párkapcsolatát is érintheti. Délután sétáljon egy nagyot, és gondolja végig, mit is szeretne valójában.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma ráérősen mennek a dolgok a munkahelyén, ön pedig gondolatban már a hétvégét tervezgeti. Este egy érdekes találkozás vár önre, ha ön egyedülálló, akkor most beköszönthet az életébe a szerelem!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy érezheti, hogy mások visszaélnek a segítőkészségével, vagy nem becsüli meg eléggé a munkáját. Lehet, hogy ebben nincs igaza: a Hold érzékenyebbé teszi most, ezért a külvilág minden befolyásának jobban kitett érzelmileg.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma csak a legszükségesebbeket intézze el, hangolódjon inkább rá a hétvégére. Valamilyen félreértésre kerülhet sor ön és a kedvese között. Emiatt bonyolódhat vitába, ami, ha nem fékezi dühödt érzéseit, veszekedéssé fajulhat. Próbálja megőrizni a nyugalmát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Folyton a pénz miatt aggódik. A baj csak az, hogy a családtagjai viszont nem ügyelnek a pénzre, így öün hiába próbál takarékoskodni. Tisztázzák a kérdést!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyon keveset tud elvégezni, és azt is csak vontatottan. Bár ebéd után lendületbe jöhet, és nekiállhat a megszokott tempójában dolgozni. Valami mérhetetlenül felbosszanthatja, de ahogy jött a haragja, olyan gyorsan el is fog múlni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy régóta húzódó probléma, amely önt már nagyon nyomasztotta, ma végre nullpontra érhet. Ez egyaránt jelenthet szakítást, vagy valaminek a lezárását, vagy épp ellenkezőleg, valaminek az örömteli elkezdését.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha teheti, ma ne vásároljon nagy értékű dolgokat, és lehetőleg ne írjon alá semmilyen szerződést. A bolygók csalást, vagy csalódást jeleznek a pénzügyek terén, ezért legyen fokozottan óvatos!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: